Oana Radu a rugat-o pe mama ei să vândă apartamentul în care locuiau pentru a-şi tăia stomacul: „Am judecat foarte mult decizia”

29 04. 2024, 13:25

Oana Radu a trecut în cei 30 de ani, prin mai multe transformări fizice. Atunci când a apărut pentru prima dată pe scenă, vedeta avea mai multe kilograme în plus, dar cu timpul a reuşit să ajungă la forma pe care şi-a dorit-o. După despărţirea de fostul soţ, fanii vedetei au observat că aceasta a luat din nou câteva kilograme în plus. În cadrul unui interviu recent, cântăreaţa a recunoscut că la un moment dat s-a gândit să își taie stomacul, ba chiar și-a rugat mama să vândă casa pentru a putea plăti operația.

Invitată la podcastul lui Teo Trandafir, Oana Radu a făcut dezvăluiri despre transformarea sa fizică. Artista a slăbit peste 50 de kilograme cu ajutorul unei diete, însă mulţi au acuzat-o că şi-ar fi operat stomacul pentru că schimbarea a fost una incredibilă.

Oana Radu şi-a rugat mama să vândă apartamentul în care locuiau pentru a se opera

Artista a mărturisit că înainte de a reuşi să scape de kilogramele în plus s-a gândit la o metodă mult mai simplă de a slăbi, însă nu avea banii necesari pentru intervenţia de micşorare a stomacului. Astfel, a rugat-o pe mama ei să vândă apartamentul în care locuiau. Femeia nu a vrut să audă de acest lucru şi a refuzat-o imediat pe fiica ei.

Oana Radu a recunoscut că s-a supărat foarte tare, iar mult timp nu a înţeles de ce mama ei nu a vrut să o ajute.

„M-am gândit să îmi tai stomacul. Era singura mea șansă de a slăbi atunci. Toți cred că mi-am tăiat stomacul, ceea ce nu s-a întâmplat. Singura șansă ca eu să îmi tai stomacul era ca mama și bunica să vândă apartamentul în care locuiau. Le-am cerut chestia asta și nu au vrut. Le-am judecat foarte mult decizia atunci. Le-am zis «dacă voi mă ajutați să slăbesc, pe mine nu o să mă mai oprească nimic să ajung unde îmi doresc. Vindeți casa!». Răspunsul lor a fost unul direct: nu! Acum nu le judec, dar atunci le-am judecat o lungă perioadă de timp. (…) Mama mi-a demonstrat că este mândră de mine. Zilnic o cert. Mami e principalul meu angajat ca să zic așa. Eu am un site de lenjerie modelatoare și un sclipici de corp”, a dezvăluit artista.

Artista este mândră de felul în care arată

Oana Radu a declarat că după divorț s-a îngrășat 10 kilograme, însă acum nu mai pune atât de multă presiune pe felul în care arată.

„Eu nu mai sunt obsedată de kilograme. M-am îngrășat 10 kilograme de când m-am despărțit, dar au fost cele mai fericite kilograme din viața mea. Nu există fericire mai mare decât aceste kilograme. Pe Tik Tok îmi scriu că sunt porc, vită sau că arăt ca un butoi. Mie nu îmi pasă, pentru că îmi place cum arăt. Pentru mine despărțirea de fostul soț este a treia cea mai mare realizare din viața mea. Nu vă închipuiți cât m-am târât pe jos să plec din relația asta”, a spus Oana Radu.

 

 

Sursă foto: social media